Genskab balancen i kroppens energi

Jeg er uddannet spirituel healer ved Lene Oddershede / Rikke Mors ved Gommesens i Vejle i 2011 og 2012.

Ordet healing er engelsk og betyder helende eller at hele. Healing bygger på den opfattelse, at der i og omkring kroppen cirkulere en energi, ofte kaldet livsenergi. Sygdom og lidelser ses som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalancer i energistrømmen. Ved healing søger jeg at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokering eller ubalance.

Jeg healer med en kosmisk healing som går ind og forløser dig på et meget dybt plan, som gør dig fri af tidligere oplevelser.

Gennem healing får du hjælp og støtte, som gør at du nemmere slipper gamle mønstre. Din krop kommer i balance og du kan igen mærke dig selv og meget mere lethed og glæde. Healingen giver dig en dybere forståelse af dig selv og dine kærlige energier.

Du kan bruge healing til mange former for hjælp f.eks. til angst, depression, stress, og at få vendt en dårlig energi til en positiv energi. Ved brug af denne Healing skabes større glæde.

Behandlingen foregår på følgende måde. Ca 15 min før klienten ankommer sætter jeg mig i stilhed og laver en kontakt til universet som ved at det lige præcis er dig der kommer , som er klar over de specielle problematikker du har brug for at få hjælp til. Efter at jeg har budt velkommen til dig, lægger jeg sten og krystaller på klienten eller rundt om briksen efter behov som jeg på forhånd har fornemmet hvad der er brug for. vi går i gang mens energien er høj, Klienten lægger sig på briksen og jeg lægger en hånd i nakken på klienten og oftes kan klienten mærke energien kører rundt i kroppen, især der hvor der er ubelancer, varig ca 15 til 30 min, med efter følgene samtale.

Pris:

Voksne kr. 500 inkl. moms

Børn kr. 300 inkl. moms