Man behøver ikke at fejle noget for at komme på Solvækst, der ligger på Stampen 8 i Brande. Man kan også bare trænge til at blive løftet i humør og energi, og det kan man nå via en af flere alternative behandlinger.

Sanne Carstensen møder dog indimellem nogle, der er skeptiske over for det alternative. ”Det er jo ikke fordi, jeg har magiske hænder. Det er samarbejdet mellem mig og modtageren af behandlingen som frembringer helheden, med mulighed for at ændre, negative handlemønstre.”

”Den største bivirkning ved healing er ro, balance og glæde, man kan slipper de negative energier, som i værste fald kan gøre en syg. Man tager fat i de problemer, som begrænser ens liv, så man kan leve det liv, man gerne vil. Det lyder måske mystisk, at man kan heale – også fjernheale, men nu har mine venner, min familie og omgangskreds været igennem behandlingerne , så nu bliver jeg nødt til at gå videre. Jeg gør det, fordi jeg trives med at hjælpe andre og glæder mig over at se glæden i deres ansigt efter endt behandling. Hvilket er en stor inspirationskilde for mig,” siger Sanne Carstensen.

Stadig flere danskere benytter behandlingsformer som supplement til den behandling, de modtager fra det etablerede sundhedssystem. Børn med uro eller forbier kan afhjælpes med et mere afslappet forhold til det som presser sig på. Unge med fx eksamensangst har jeg ligeledes god erfaring med.

Sanne Carstensen har fået interessen efter egen positive oplevelser da andre behandlingsformer fra det etablerede system, desværre måtte melde pas. Hun har efterfølgende været heldig at kunne tilegnet sig praktisk erfaring gennem tidligere arbejdspladser.

Sanne har deltaget på tilgængelige uddannelser og kurser – bl.a. i spirituel healing hos samarbejdspartner Lene Oddershede samt tankefeltsterapi med undervisning af Lars Mygind.

Den nye virksomhed etableres sammen med hendes mand, Svend-Erik Carstensen. Sammen har de etableret de fysiske rammer for firmaet Solvækst på Stampen 8 i Brande.